يکشنبه, 25 آذر 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۸/۱۵

امتیاز :  ۳.۰۰ |  مجموع :  ۲

مراسم افتتاحیه دوره های آموزشی مهارتی کارشناسان پهنه در ساعت 30/9 روز یکشنبه 14/08/96 با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و نواختن سرود ملی آغاز گردید.

در ابتدا آقای دکتر فاضلی رئیس مرکز آموزش کشاورزی و منابع طبیعی شهید خیابانیان ضمن خیر مقدم به مهمانان  و تشکر از حضور آن ها به بیان اهمیت آموزش پرداختند و افزایش اثربخشی و کارایی و ارتقاء سطح کیفی کارشناسان جدیدالاستخدام را از اهداف این دوره دانست و تاکید کردند آموزش باعث ایجاد زمینه رشد و موفقیت در امور شغلی و شکوفا کردن استعداد های نهفته کارشناسان جدید الاستخدام می شود. در ادامه ایشان جهت آگاهی کارشناسان از چگونگی اجرای دوره، در خصوص شیوه نامه اجرای دوره مهارت افزائی کارشناسان پهنه توضیحات    بیان فرمودند.

سپس حاج آقای مجد محمدی نماینده محترم ولی فقیه در سازمان جهاد استان ضمن تشکر از حضور مهمانان و خیر مقدم با تاکید بر اهمیت خون شهدا خصوصا شهدای جهادی اظهار داشتند روزی کسانی در این مملکت خون دادند تا این سرزمین آباد و امن شود ، و نباید خون هایی که در این راه ریخته شده  فراموش شود . ایشان خطاب به کارشناسان فرمودند دانش را فرا بگیرید که دانش و علم در تنهایی همدم و در خلوت هم سخن و در سفر دوست و همراه شماست .همچنین در ادامه بیان داشتند، روزی که رهبر پیام جهاد کشاورزی را صادر فرمودند. از ما خواستند که به روستاها سر بزنیم نیازها را شناسایی کنیم ، خلا ها را ببینیم و برای مشکلات مردم فکری بکنیم و این مسئولیت ما را سنگین می کند.

در ادامه آقای مهندس سید حسینی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی ، ضمن تقدیر از حضور مدعوین ،   اظهار داشتند : " استان ما دارای اقلیم های متفاوتی است و این در آموزش تاثیرگذار است ." آقای مهندس حسینی در ادامه گزارشی از فعالیتها ، پتانسیل ها و طرحهای مهم اجرا شده و در حال اجرای استان ارائه دادند. و اظهار داشتند طرحهای  مانند طرح استفاده بهینه در مصرف  آب در استان ما  بسیار مهم بوده و انتظار می رود کارشناسان جدید الاستخدام با اجرای الگوهای کشت مناسب مصرف آب کشاورزی را بهینه نمایند. همچنین ایشان از کارشناسان جدیدالاستخدام خواستند  از این دوره بعنوان یک فرصت استفاده کنند در جهت بالا بردن اطلاعات و اعتماد بنفس خودشان تا بتوانند اعتماد بهره بردار را به خود جلب کنند.

همچنین آقای مهندس ورداسبی رئیس مرکز نوآوری و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی  اظهار خوشحالی کردند که با تمام مشکلات و کش و قوس هایی که در استخدام ناظرین وجود داشت این افراد استخدام شدند و توانمندسازی این نیروها را خیلی بالاتر دانست. همچنین اظهار  داشتند هر کارشناس پهنه باید مانند یک پزشک عمومی در عرصه بتواند با بهره بردار تعامل برقرار نماید. همچنین در مورد طرح تربیت مدیران آینده فرمودند این طرح از همین عرصه مورد ارزیابی قرار می گیرد و گواهی شایستگی را کسانی می توانند دریافت کنند که از این فرصت ها استفاده کرده و خود را توانمند کنند. ایشان از مسئولین اجرای دوره که این فرصت را برای کارشناسان ایجاد کردند تشکر کردند.

درخاتمه آقای مهندس میثمی تبار قائم مقام معاونت آموزش موسسه علمی کاربردی و مدیر کل دفتر آموزش کارکنان فرمودند ما برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم باید کشاورزان خود مان را توانمند کنیم . و وظیفه مهم سازمان ها توانمند سازی پرسنل است. همچنین ایشان اظهار داشتند کارشناسان پهنه باید در کنار کشاورز آموزش ببینند و کارشناسان متخصص که بتوانند بعد از کارهای زیربنایی، بهره بردار را به آنها معرفی کنند.

در حاشیه این افتتاحیه ساختمان جدید مرکز آموزش با مساحت 4600 متر مربع با حضور :

• جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین مجد محمدی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین چهکندی، رئیس محترم اداره عقیدتی سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای مهندس خشنود: معاون محترم اداری و مالی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی جهاد کشاورزی

• جناب آقای مهندس پیری، معاون محترم تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای مهندس حسینی، معاون محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای مهندس بهزاد شهرکی، مدیر محترم هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای مهندس عباسعلی شهرکی، مدیر محترم حراست سازمان جهاد کشاورزی استان

• جناب آقای دکتر مهدی شهرکی، مدیر محترم حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان